Verkeersregelaarskleding

Een overzicht voor de verkeersregelaar met verkeersregelaarjassen, verkeersregelaarvesten en hesjes. Hier vind je het complete overzicht van High Visibility werkkleding voor de verkeersregelaar. Onze kleding voldoet altijd aan de meest recente wetten en regels. De kleding en accessoires worden met de nodige eventueel bijbehorende certificaten en handleidingen uitgeleverd.

E-Veiligheidskleding.nl levert kleding voor verkeersregelaars in heel Nederland. Of je een enkele keer bij de weg staat of regelmatig voor je werk of als enthousiaste vrijwilliger; wij hebben voor jou de juiste set kleding klaarliggen.
Voor het eenmalig regelen van het verkeer, bijvoorbeeld op de parkeerplaats van een evenement, zijn de hesjes ideaal. Geleverd in verschillende maten voor alle vrijwilligers. En voor de professionals heb je een kwalitatieve jas, werkbroek en cap.

In de winter kies je een fijne warme jas en in de zomer bieden de poloshirts met korte òf lange mouwen jou het beste comfort.
Maak een keuze hieronder en bestel veilig en snel. Wij maken je pakketje netjes klaar en leveren het zo snel als mogelijk op jouw adres.

Min €
Max €
Pagina 1 van 2


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »