Over ons

E-veiligheidsskleding.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gericht op de verkoop van High Visibility- en Multinormkleding.
Uniwork is gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Wij leveren dagelijks vele bestellingen aan zowel particulieren als bedrijven.

Het assortiment van e-veiligheidskleding.nl bestaat uit betaalbare topmerken verdeeld in High Visiblity kleding, multinorm kleding, Persoonlijke Beschermingsmaterialen (PBM) en accessoires. De merken die wij voeren zijn onder andere: 

  • Blåkläder
  • Tranemo
  • Lyngsoe
  • Mascot
  • Tricorp
  • Portwest

In Groningen bevindt zich onze showroom waar wij op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur zijn geopend. Let op: prijzen in de online webshop zijn ongeveer 10% lager dan de prijzen in de showroom. Vanwege de extra service die nodig is in de showroom om bijvoorbeeld kleding te passen verwachten wij uw begrip voor het prijsverschil. 
 

Contactgegevens:

Uniwork beroepskleding / e-veiligheidskleding.nl

Gotenburgweg 23

9723TK GRONINGEN

Let op: Vanwege de extra service die nodig is in de showroom, om bijvoorbeeld kleding te laten passen, liggen de verkoopprijzen in de showroom gemiddeld 10% hoger. 


Tel: +31 (0)50-21 11 433
Telefonisch bereikbaar op werkdagen*: ma t/m vr 9:00-17:00 uur*.
* Zijn we telefonisch (even) niet bereikbaar, stuur ons dan een e-mail of probeer het later op een werkdag nog eens. Tijdens de zomerperiode van juni t/m augustus kan onze telefonische klantenservice soms een lagere bezetting hebben.

Vragen over bestellingen en producten:
@: [email protected] 


K.v.K. Groningen: 54000505

B.T.W. nr: NL851110332.B01