Over ons

E-veiligheidsskleding.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gericht op de verkoop van High Visibility- en Multinormkleding.
Uniwork is gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Wij leveren dagelijks vele bestellingen aan zowel particulieren als bedrijven.

Het assortiment van e-veiligheidskleding.nl bestaat uit betaalbare topmerken verdeeld in High Visiblity kleding, multinorm kleding, Persoonlijke Beschermingsmaterialen (PBM) en accessoires. De merken die wij voeren zijn onder andere: 

  • Blåkläder
  • Tranemo
  • Lyngsoe
  • Mascot
  • Tricorp
  • Portwest

In Groningen bevindt zich onze showroom waar wij op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur zijn geopend. Let op: prijzen in de online webshop zijn ongeveer 10% lager dan de prijzen in de showroom. Vanwege de extra service die nodig is in de showroom om bijvoorbeeld kleding te passen verwachten wij uw begrip voor het prijsverschil. 
 

Contactgegevens:

Uniwork beroepskleding / e-veiligheidskleding.nl

Gotenburgweg 23

9723TK GRONINGEN

Let op: Vanwege de extra service die nodig is in de showroom, om bijvoorbeeld kleding te laten passen, liggen de verkoopprijzen in de showroom gemiddeld 10% hoger. 

Tel: +31 (0)50-21 11 433
Telefonisch bereikbaar op werkdagen: ma t/m vr 9:00-17:00 uur.
Zijn we telefonisch (even) niet bereikbaar, stuur ons dan een e-mail of probeer het later op een werkdag nog eens. 

Extra levertijd rondom de Kerstvakantie
Rondom en tijdens de Kerstvakantie kunnen de levertijden van sommige bestellingen oplopen met 1 a 2 weken. Dit is vanwege de feestdagen en sluiting van diverse magazijnen.

Gewijzigde openingstijden
Tijdens de Kerstvakantie zijn we niet elke werkdag geopend. De telefonische klantenservice kan minder goed bereikbaar zijn. Bij vragen kunt u ons het beste e-mailen en mails zullen wij binnen 2 tot 4 werkdagen beantwoorden.
Wij zijn gesloten op:
24, 25, 26 en 28 december 2018
1, 3 en 4 januari 2019

 

Vragen over bestellingen en producten:
@: klantenservice@e-veiligheidskleding.nl 

K.v.K. Groningen: 54000505

B.T.W. nr: NL851110332.B01