Over ons

E-veiligheidsskleding.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gericht op de verkoop van High Visibility- en Multinormkleding.
Uniwork is gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Wij leveren dagelijks vele bestellingen aan zowel particulieren als bedrijven.

Het assortiment van e-veiligheidskleding.nl bestaat uit betaalbare topmerken verdeeld in High Visiblity kleding, multinorm kleding, Persoonlijke Beschermingsmaterialen (PBM) en accessoires. De merken die wij voeren zijn onder andere: 

  • Blåkläder
  • Tranemo
  • Lyngsoe
  • Mascot
  • Tricorp
  • Portwest

In Groningen bevindt zich onze showroom waar wij op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur zijn geopend. Let op: prijzen in de online webshop zijn ongeveer 10% lager dan de prijzen in de showroom. Vanwege de extra service die nodig is in de showroom om bijvoorbeeld kleding te passen verwachten wij uw begrip voor het prijsverschil. 
 

 

Contactgegevens

Uniwork beroepskleding / e-veiligheidskleding.nl

Tel: +31 (0)50-21 11 433
Telefonisch bereikbaar op werkdagen*: ma t/m do 9:00-17:00 uur / vr 9:00-16:00 uur*.
* Zijn we telefonisch (even) niet bereikbaar, stuur ons dan een e-mail of probeer het later op een werkdag nog eens. Tijdens de zomerperiode van juni t/m augustus kan onze telefonische klantenservice soms een lagere bezetting hebben.

Vragen over bestellingen en producten:
@: [email protected] 

 

Adres

Wasaweg 4-1

9723JD GRONINGEN

Let op: Vanwege de extra service die nodig is in de showroom, om bijvoorbeeld kleding te laten passen, liggen de verkoopprijzen in de showroom gemiddeld 10% hoger. 

K.v.K. Groningen: 54000505

B.T.W. nr: NL851110332.B01


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »