Valuta EUR USD

Kleding bedrukken

Bij e-veiligheidskleding.nl kun je ook direct je werkkleding en hesjes bedrukken of borduren met een logo, naam of ontwerp. We hebben een eigen atelier met gespecialiseerd personeel waardoor we snel en flexibel zijn. Bij aantallen vanaf 100 stuks is ook zeefdruk mogelijk!

Nu ook mogelijk om van 25 tot 2000 stuks (bouw)helmen van logo te voorzien met een kwalitatieve meerkleurige sticker (afmeting tot tot 70 cm2). Vraag jouw prijs aan per mail.

Nieuw: Wil je een bedrukking in 1 kleur hebben zoals een tekst of naam? Regel het direct bij je online bestelling tegen scherpe prijzen. al mogelijk vanaf 1 bedrukking!
Eenkleurige bedrukking samenstellen voor je order

Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van verkeershesjes voor je bedrijf, multinorm of hoge zichtbaarheid werkkleding voor jezelf met je eigen naam of logo, of PBM en accessoires voor op een bouwplaats.
Wij houden rekening met de wettelijke regels rondom het vermelden van logo's op werkkleding en veiligheidshesjes.
Jouw eigen ontwerp, een tekst (zoals EHBO, BHV of Visitor) of het logo van je bedrijf? Alles is mogelijk!

Bedrukken en borduren van logo op hi vis en multinorm werkkleding en hesjesMeer voordelen van logo bedrukken bij e-veiligheidskleding.nl

  • Bedrukken tegen scherpe prijzen in de hoogste kwaliteit
  • Onze transfers zijn indusstrieel wasbaar en mileuvriendelijk, dus ze blijven lang goed.
  • Alles gemakkelijk geregeld via 1 partij - wij leveren jou het totaalplaatje
  • Levertijden kunnen in overleg (minimaal 5 werkdagen, gemiddeld 10 werkdagen)
  • Heb je een deadline, neem die dan graag even met ons door. Spoedorders met bedrukking die binnen of over een week geleverd moeten worden nemen wij meestal niet aan, of met een toeslag en op eigen risico. Alleen bij vooraf overleg.Hoe gaat het in zijn werk?

Doe een aanvraag per e-mail met je wensen en wij nemen spoedig contact met je op:

  1. Welke kledingstukken (vermeld artikelnummers) uit ons assortiment wil je laten bedrukken?
  2. Hoeveel kledingstukken zijn het in totaal?
  3. Voeg een goede afbeelding toe van het ontwerp (zeer hoge resolutie, bij voorkeur schaalbaar vector bestand in EPS of AI)
  4. In welke kleur moet het bedrukt worden? 1,2 3 of Full Collor? Het is bijvoorbeeld mogelijk om een meerkleurig logo in 1 of 2 kleuren te laten omzetten.
  5. Vermeld de gewenste locatie(s) op het kledingstuk en de gewenste afmeting (in centimeters)


Indien je geen gewenste afmetingen doorgeeft, dan zullen wij de best mogelijke afmetingen adviseren. 


Bedrijfslogo op hesjes bedrukkenWat wordt er bedrukt op de kleding? Een logo, afbeelding of tekst?

Het te bedrukken ontwerp dient in hoge kwaliteit OF met goede omschrijving (tekstkleur, letterype) aangeleverd te worden. Wij bedrukken bijvoorbeeld geen slechte JPG afbeeldingen omdat de kwaliteit te wensen over laat. Lever een logo dus in de best mogelijke versie aan (schaalbare vector in EPS, PDF of AI, vraag ernaar bij je ontwerper).
Wil je tekst laten bedrukken, kies dan een standaard lettertype (bijvoorbeeld Arial), de kleur en de grootte in centimeters. Wij zetten de tekst dan om in een eenkleurig plotlogo. Hoe duidelijker jouw wensen zijn, hoe beter het eindresultaat. Uiteraard helpen wij graag mee om tot een perfect resultaat te komen.

Let op: wanneer een aanvraag niet voldoende details bevat, behouden wij ons het recht om (prijs)aanvragen niet in behandeling te nemen.


Na de aanvraag
Wij nemen binnen enkele werkdagen (sneller bij telefonisch overleg) contact met je op voor een prijsindicatie. Meestal ontvang je een prijsopgave van ons per e-mail waarin alles besproken wordt. Bij akkoord bestel en betaal je de te bedrukken veiligheidskleding of hesjes gewoon via onze veilige webshop samen met de kosten van het bedrukken. Zo krijg je alles netjes op 1 factuur.
Er worden transfers gemaakt voor alle kledingstukken en bedrukt in onze eigen atelier in Groningen. Wanneer alles klaar is wordt het in overleg gratis verzonden naar je huisadres, bedrijf of bouwplaats.

Direct aan de slag?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een aanvraag doen (denk aub om de nodige details), neem dan contact op met onderstaand e-mail adres of telefoon nummer:

Voor aanvragen, mail: [email protected]


Voor overleg, bel ons: 050 211 1433 (op werkdagen, ma-vr, 9:00 - 17:00 uur)

We helpen je graag verder!