Kleding bedrukken en borduren

Bij E-Veiligheidskleding.nl kun je ook direct je werkkleding en hesjes bedrukken of borduren met een logo, naam of ontwerp. We hebben een eigen atelier met gespecialiseerd personeel waardoor we snel en flexibel zijn. Bij aantallen vanaf 100 stuks is ook zeefdruk mogelijk!

Wil je snel een bedrukking in 1 kleur hebben zoals een tekst of naam, of een meerkleurig logo? Regel het direct bij je online bestelling tegen scherpe prijzen. al mogelijk vanaf 1 bedrukking!
Bedrukking samenstellen voor je bestelling

 

Zomervakantie 2024

Van 29 juli t/m 22 augustus is ons atelier gesloten. Houd rekening met langere levertijd voor aanvragen voor bedrukken die gedaan worden in de laatste weken van juli, deze zullen pas vanaf de eerste week van september geleverd kunnen worden.


Actie! Set van klein en groot logo laten bedrukken op hesjes of jassen voor € 9,95 (vanaf 5 stuks)

Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van verkeershesjes voor je bedrijf, multinorm of hoge zichtbaarheid werkkleding voor jezelf met je eigen naam of logo, of PBM en accessoires voor op een bouwplaats.
Wij houden rekening met de wettelijke regels en belasting eisen rondom het vermelden van logo's op werkkleding en veiligheidshesjes. Door minimaal 70 cm2 te bedrukken heb je echte bedrijfskleding.
Zo is je kleding met bedrijfslogo belastingaftrekbaar.

Jouw eigen ontwerp, een tekst (zoals EHBO, BHV of Visitor) of het logo van je bedrijf? Alles is mogelijk!

Bedrukken en borduren van logo op hi vis en multinorm werkkleding en hesjesMeer voordelen van logo bedrukken bij e-veiligheidskleding.nl

  • Bedrukken tegen eerlijke prijzen in de hoogste kwaliteit
  • Onze werkkleding transfers zijn industrieel wasbaar en milieuvriendelijk, dus ze blijven lang goed. Transfertype op aanvraag mogelijk.
  • Alles gemakkelijk geregeld via 1 partij - wij leveren jou het totaalplaatje
  • Levertijden kunnen in overleg (minimaal 5 werkdagen, gemiddeld 10 werkdagen)
  • Heb je een deadline, neem die dan graag even met ons door. Spoed orders met bedrukking die binnen of over een week geleverd moeten worden nemen wij meestal niet aan, of met een toeslag en op eigen risico. Alleen bij vooraf overleg.Hoe gaat het in zijn werk?

Doe een aanvraag per e-mail met je wensen en wij nemen spoedig contact met je op:

  1. Welke kledingstukken (vermeld artikelnummers) uit ons assortiment wil je laten bedrukken?
  2. Hoeveel kledingstukken zijn het in totaal? Let op: Meerkleurige bedrukkingen alleen bij afname vanaf 10 stuks.
  3. Voeg een goede afbeelding toe van het ontwerp (zeer hoge resolutie, bij voorkeur schaalbaar vector bestand in .EPS of .AI).
  4. In welke kleur moet het bedrukt worden? 1,2 3 of Full Color? Let op: Meerkleurige bedrukkingen alleen bij afname vanaf 10 stuks.
  5. Vermeld de gewenste locatie(s) op het kledingstuk en de gewenste afmeting (in centimeters).


Indien je geen gewenste afmetingen doorgeeft, dan zullen wij de best mogelijke afmetingen adviseren. 


Wat wordt er bedrukt op de kleding? Een logo, afbeelding of tekst?

Het te bedrukken ontwerp dient in hoge kwaliteit OF met goede omschrijving (tekstkleur, lettertype) aangeleverd te worden. Wij bedrukken bijvoorbeeld geen slechte JPG afbeeldingen omdat de kwaliteit te wensen over laat. Lever een logo dus in de best mogelijke versie aan (schaalbare vector in EPS, PDF of AI, vraag ernaar bij je ontwerper).
Wil je tekst laten bedrukken, kies dan een standaard lettertype (bijvoorbeeld Arial), de kleur en de grootte in centimeters. Wij zetten de tekst dan om in een eenkleurig plotlogo. Hoe duidelijker jouw wensen zijn, hoe beter het eindresultaat. Uiteraard helpen wij graag mee om tot een perfect resultaat te komen.

Let op: wanneer een aanvraag niet voldoende details bevat, behouden wij ons het recht om (prijs)aanvragen niet in behandeling te nemen.


Na de aanvraag
Wij nemen binnen enkele werkdagen (sneller bij telefonisch overleg) contact met je op voor een prijsindicatie. Meestal ontvang je een prijsopgave van ons per e-mail waarin alles besproken wordt. Bij akkoord bestel en betaal je de te bedrukken veiligheidskleding of hesjes gewoon via onze veilige webshop samen met de kosten van het bedrukken. Zo krijg je alles netjes op 1 factuur.
Er worden transfers gemaakt voor alle kledingstukken en bedrukt in onze eigen atelier in Groningen. Wanneer alles klaar is wordt het in overleg gratis verzonden naar je huisadres, bedrijf of bouwplaats.

 

Bedrijfslogo op hesjes bedrukken

Liever kleding laten borduren?

Naast bedrukken kunnen wij in ons atelier ook kleding borduren. Voor borduurwerk is het aanmaken van een borduurkaart noodzakelijk. Deze borduurkaart is slechts eenmalig, dit zorgt ervoor dat je na de eerste order gemakkelijk nieuwe orders kunt plaatsen en dat wij voordelig en efficiënt de kledingstukken kunnen leveren. 

Direct aan de slag?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een aanvraag doen (denk a.u.b. om de nodige details), neem dan contact op met onderstaand e-mail adres of telefoonnummer:

Voor aanvragen, mail: [email protected]

Voor overleg, bel ons: 050 211 1433 (op werkdagen, ma-vr, 9:00 - 17:00 uur)

We helpen je graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »