Mascot Multisafe en fluorescerende kleding

Multifunctionele veiligheidskleding

Als u op zoek bent naar multifunctionele kleding met antistatische, zuurbestendige en vlamvertragende eigenschappen, dan is MASCOT® MULTISAFE de juiste keuze. De producten beschermen u niet alleen tegen lasspatten of een vlamboog, maar zijn ook nog eens zeer zacht en comfortabel om te dragen.

Fluorescerende kleding, hoge zichtbaarheidskleding, waarschuwingskleding. Deze beschermende kleding staat bekend onder vele namen. Uiteindelijk heeft dit type kleding maar één doel: uw zichtbaarheid verhogen als u in het verkeer of in de nabijheid van machines werkt. Hier vindt u een van de meest uitgebreide collecties fluorescerende kleding. Klik op zoek product.aan de linkerkant en selecteer de eisen waaraan uw kleding moet voldoen.

Wij kunnen u helpen als u inspiratie nodig heeft bij het vinden van broeken, shorts en T-shirts die aan uw eisen voldoen. Kies uit maar liefst 70 verschillende producten in fluorescerend geel, oranje of rood. Er zijn zowel eenkleurige als tweekleurige items, allemaal voorzien van de beste reflecties die vandaag de dag verkrijgbaar zijn.

MASCOT-dealers zitten verspreid door het hele land - vind de dichtstbijzijnde dealer. Misschien wilt u eerst de juiste maat bepalen. Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze professionals als u op zoek bent naar een voordelige, veilige en vooral zichtbare oplossing voor uw bedrijf of afdeling.

 

Min €
Max €
Pagina 1 van 2