Multinorm werkkleding

Brandbeveiliging
Er zijn twee verschillende manieren om vlamvertragende stoffen te produceren en het Blåkläder Multinorm-assortiment bestaat uit kleding gemaakt van beide soorten stoffen - chemisch behandelde stoffen en inherent vlamvertragende stoffen. Beide Blåkläder Multinorm-stoffen zijn extreem zacht en comfortabel (u zult nauwelijks merken dat deze stoffen gemaakt zijn van hoogwaardige vlamvertragende materialen) en ze voelen net zo aan als al het andere kwaliteitsmateriaal van Blåkläder.
Inherent vlamvertragende stoffen zijn stoffen die geweven zijn met vlamvertragende weefsels, zodat de brandbeveiliging in de stof zelf verwerkt zit. Deze eigenschappen zijn levenslang en kunnen niet worden 'uitgewassen'.


Onze chemisch behandelde vlamvertragende stof is behandeld met Pyrovatex - een middel dat niet alleen goede bescherming biedt, maar er ook voor zorgt dat de zachtheid en het ademende vermogen van de stof gehandhaafd blijven. Er is een rechtstreekse verbinding tussen het weefsel en Pyrovatex waardoor de behandeling na verloop van tijd niet uitgewerkt kan raken. De Pyrovatex verdwijnt niet door slijten of wassen. Met Pyrovatex behandelde stoffen voldoen aan de vereisten van Oeko-tex 100, productklasse II (direct contact met de huid).

Vlamvertragende stoffen beschikken over eigenschappen die ervoor zorgen dat de stoffen niet ontvlammen en/of dat de vlamverspreiding wordt tegengegaan. Om u de optimale werkkleding te kunnen bieden, ligt de focus van Blåkläder voor 100% op veiligheid en een hoog beschermingsniveau. Om deze reden raden wij u aan uw kleding uitsluitend te gebruiken voor het aanbevolen doel en alle instructies voor de verzorging op te volgen.

Min €
Max €


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »