JMP Wear Arbeidsomstandigheden

Eerlijke Kleding


Jomo International Holding hecht grote waarde aan een bedrijfsvoering die haar eigen waarden weerspiegelt. Sinds JMP haar werkterrein heeft uitgebreid naar andere landen en culturen, kiest JMP met zorg dee zakenpartners op een werkwijze die overeenkomt met hun eigen waarden en eisen.
Aangezien sociale verantwoordelijkheid één van de hoofduitgangspunten is, eist JMP van hun zakenpartners dat zij een contract ondertekenen waarin zij verklaren dat zij hun werknemers respecteren en voldoen aan de eisen zoals die zijn vastgesteld door de locale overheden en het ILO (International Labour Organization) met betrekking tot :Kinderarbeid (strikt verboden; bij voorkeur onderworpen aan de UN Conventie voor de Rechten van het Kind d.d. 20-11-1989)Lonen en toelagesArbeidstijdenDwangarbeid / arbeid in  gevangenissenDiscriminatieDisciplinaire praktijken

JMP partners dienen uiteraard te voorzien in een veilige en gezonde werkomgeving voor hun werknemers. Bovendien dienen alle JMP leveranciers hun “akkoordverklaring” te ondertekenen. Deze “akkoordverklaring” betreft regelgeving omtrent milieu en regels betreffende verboden chemicaliën en verfmaterialen, alsook sociale onderwerpen.
Naast JMPWear  eisen op het gebied van social compliance is Y’Organic namens JMP bedrijven lid van BSCI.
Jomo International Holding hecht grote waarde aan een bedrijfsvoering die haar eigen waarden weerspiegelt. Sinds JMP Wear werkterrein hebben uitgebreid naar andere landen en culturen, kiest Jomo met zorg hun zakenpartners op een werkwijze die overeenkomt met hun eigen waarden en eisen.
Aangezien sociale verantwoordelijkheid één van JMP Workwear's hoofduitgangspunten is, eist JMPwear j van hun zakenpartners dat zij een contract ondertekenen waarin zij verklaren dat zij hun werknemers respecteren en voldoen aan de eisen zoals die zijn vastgesteld door de locale overheden en het ILO (International Labour Organization) met betrekking tot :

  • Kinderarbeid (strikt verboden; bij voorkeur onderworpen aan de UN Conventie voor de Rechten van het Kind d.d. 20-11-1989)
  • Lonen en toelages
  • Arbeidstijden
  • Dwangarbeid / arbeid in gevangenissen
  • Discriminatie
  • Disciplinaire praktijken

De Partners van JMP dienen uiteraard te voorzien in een veilige en gezonde werkomgeving voor hun werknemers. Bovendien dienen alle leveranciers van JMP wear  “akkoordverklaring” te ondertekenen. Deze “akkoordverklaring” betreft regelgeving omtrent milieu en regels betreffende verboden chemicaliën en verfmaterialen, alsook sociale onderwerpen.

Naast JMP eigen eisen op het gebied van social compliance is Y’Organic namens onze bedrijven lid van BSCI.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »